Regionalni nogometVijesti

Đelekovčani osvojili turnir županijskih klubova

Spušten je zastor na jubilarno 5. izdanje turnira županijskih klubova, a čiji je generalni pokrovitelj i ove godine bila Robin trgovina. Dramatično je bilo finale između Osvita i Lonje. Osvit dolazi u veliku prednost nakon 10 minuta igre, a sve je počelo već u prvoj minuti kada je Lonju šokirao Stjepan Juras pogotkom iz slobodnog udarca.

Vedran Petak poentira za 2:0 u 10. minuti, ali se velika nervoza uvukla u redove Đelekovčana te je u 14. minuti pocrvenio ozlijeđeni Mislav Juras. Predah koristi Lonji, koja zbija redove i u već u prvoj minuti nastavka igre smanjuje zaostatak pogotkom Ivana Fluke. Igrala se 20. minuta kada je Ivan Marko Ivoš izjednačio rezultat.

Na kraju šesterci su, kao i u polufinalnim susretima, odlučili ovogodišnjeg osvajača turnira. Preciznija je bila momčad Osvita, koja pogocima Matije Bogdana, Vedrana Petaka i Joze Pardžika osvaja prestižnu titulu i novčanu nagradu od 2.000 eura. Lonja se morala zadovoljiti drugim mjestom i nagradom od 1.000 eura, a u raspucavanju poentirao je samo Ivan Marko Ivoš. Konačan rezultat 5:3 za Osvit i veliko slavlje u ekipi iz Đelekovca.

U susretu za treće mjesto slavila je Viktorija iz Vojakovca, koja je s dva pogotka Martina Horvata matirala Slogu iz Koprivničkog Ivanca. Viktoriji je pripala novčana nagrada od 600 eura, dok je Sloga osvojila 300 eura.

Najboljim vratarem turnira proglašen je Mihael Celiščak iz pobjedničke momčadi Osvita, a iz iste momčadi dolazi i najbolji igrač turnira Jozo Paradžik. Titula najboljeg strijelca pripala je Ivanu Fluki iz Lonje.

Priznanja, medalje i pehare uručili su Robin Šatvar, direktor tvrtke Robin trgovina, Sandra Vuketić, pročelnica za Opće i pravne poslove Grada Križevaca, Vitomir Mijić, sportski direktor i izvršni dopredsjednik NK Radnik Križevci, Branislav Pengov, predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Križevaca i Damir Kemenović, direktor turnira.

Izvor: prigorski.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *